• Home
  • Projecten
  • Nieuws
  • Over Ons
  • Contact

085 - 06 05 063

Projecten

Bekijk hier een aantal van onze reeds uitgevoerde projecten. Deze projecten zijn zelfstandig of in samenwerking met gewaardeerde partners uitgevoerd.

De Entree - Amsterdam

In opdracht van Knipscheer Infrastructuur B.V. hebben de heren van Varto Infra B.V. het project de entree op Amsterdam Centraal gerealiseerd.

Werkzaamheden - N243

In 2022 is er gestart met de werkzaamheden op de N243 tussen Avenhorn en Alkmaar. Vanaf februari 2023 zullen de werkzaamheden verder gaan. Samen met Hennephof & Jonk voeren wij grond en bestratingswerkzaamheden uit voor Boskaelis

Prins Hendrikkade - Amsterdam

In de Gemeente Amsterdam hebben wij rijwegen, fiets- en voetpaden aangelegd. Veiligheid van het omliggende verkeer tijdens de werkzaamheden stond hierbij centraal. Hierbij hebben wij ook complimenten gekregen van de Gemeente Amsterdam, voor ons veiligheidsbewustzijn tijdens de uitvoering.

Bedrijventerrein - Krommenie

In de Gemeente Zaanstad hebben de wij op het bedrijventerrein van Krommenie oude bestrating uitgebroken en vervolgens volledig hersteld. Tijdens de herstelwerkzaamheden hebben omliggende bedrijven ruimte gekregen om hun werkzaamheden te blijven uitvoeren.  

Parkeerplaatsen - Naaldwijk

De parkeerplaats was in dit project toe aan herbestrating wegens de vele verzakkingen. Voordat de werkzaamheden plaatsvonden zijn er veilige routes aangelegd voor bezoekers van het winkelcentrum.

Noodbestrating - Hoorn

Voor de Gemeente Hoorn hebben wij noodbestrating aangelegd. Dit zodat het werkverkeer veilig de bouwplaats kan benaderen. Straatwerk in blokformaat en stelconplaten geplaatst.

Bedrijventerrein - Alkmaar

Op een bedrijventerrein in Alkmaar hebben wij voor de eigenaar bestrating aangelegd op de ambachtelijke manier. De eigenaar van het pand was zeer tevreden over het eindresultaat.

Parkeerplaatsen - Zaanstad

In samenwerking met een partner hebben wij parkeerplaatsen gerealiseerd met graskeien als parkeervak. Hierbij is ook het terrein afgezet en zijn er looppaden gecreëerd om de veiligheid van omwonenden te waarborgen.